Adres en de dag van vrijdag + verjaardagen - Reisverslag uit Saint Louis, Verenigde Staten van meetuss - WaarBenJij.nu Adres en de dag van vrijdag + verjaardagen - Reisverslag uit Saint Louis, Verenigde Staten van meetuss - WaarBenJij.nu

Adres en de dag van vrijdag + verjaardagen

Door: Shanna

Blijf op de hoogte en volg

04 Maart 2006 | Verenigde Staten, Saint Louis

Zo weer een dag er bijna op zitten! Vandaag werd ik vroeg uit bed gesmst door Tis dat ze al morgen komt! Echt super!
Daarna hebben we een beetje gehangen, geinternet en gedouched. Toen weer de auto gehaald bij Carolyn en toen we daar kwamen moesten we nog een heel aantal formulieren invullen, zeker een half uur mee bezig geweest. We hebben wel goed moeten oplettten want ze wilde ons betalen, aangezien ze de dorms betaald voor ons, maar we mogen natuurlijk geen geld verdienen omdat we een J1 visum hebben. Dus dat gaan ze nu nog even navragen. Moeten we maandag nog even voor terug komen.
Daarna zijn we met de auto naar Union Station geweest, een zeer winkelcentrum. Zag er echt heel erg mooi uit, was vroeger een treinstation, maar nu helemaal verbouwd tot een winkelcentrum. En uiteraard kon je hier weer uitgebreid eten.
Daarna zijn we lopend naar de Arch gegaan, zie de foto die we erop zullen zetten.
Op weg daarheen hebben we een heel aantal foute Amerikanen gezien. We hebben ze natuurlijk allemaal even goed bekeken, maar tot nu toe zijn er welgeteld 3 die hoger dan een 6 scoren.. haha (score van Fie en Shanna, Maike doet hier niet aan, aangezien ze haar lieve Dirk heeft)

Wat ons wel heel erg opviel is dat heel veel studenten toch in truien en t-shirts van hun school lopen, we zijn best hip met onze kleding. Maar het ziet er toch niet uit hoor! En als ze niet in shirts van school lopen dan is het wel zo'n oversized shirt van de honkbal, ook niet charmant. maar ja, ze zullen het vast niet allemaal aan hebben.

Tijdens ons tochtje lopen naar de Arch is er wel drie keer naar ons getoeterd door een stel macho's in een zeer dure auto. Was dan wel weer grappig, blijkbaar wijken we toch niet te veel af van het normaal in St. Louis.

Daarna wilde we weer terug naar Carolyn haar werk omdat we de auto terug moesten brengen, alleen hebben we toen de verkeerde weg genomen. We kwamen echt in zo'n foute wijk, waar je je totaal niet veilig voelt en die je alleen maar in de films ziet.
Veel huizen zonder ramen of dichtgetimmerd, afgebrande huizen en alleen maar donkere mensen.We hebben maar de ramen dichtgedaan en zijn hard door gaan rijden. En natuurlijk wel erg gelachen, wat een beleving zeg! Maike wilde nog wel verder rondrijden en lachen, maar we wilde toch wel graag naar veilige bodem toe.

Daarna zijn we nog naar een winkelcentrum geweest en hebben we de Aldi gespot, erg handig. We waren in een superfoute winkel met alleen maar kitsspullen, maar hebben toch wat gekocht om onze kamers op te fleuren. Ziet er nu alweer water beter uit.

De plannen voor morgen zijn uitslapen, als dat gaat lukken, loungen in het Forest Park en daarna Tis halen en een dineetje bij een of ander iemand.

Oja, verder hebben we eindelijk het adres gevonden waar we verblijven en waar de post heen gestuurd kan worden. Dit is het volgende adres:

Olin Hall, apt. no ...
4550 Scott Ave
St. Louis MO 63110
USA

Verder is er 1 telefoonnummer actief waarop gesmst kan worden namelijk:
+316 42 22 72 12, dit is het nummer van Shanna

Oke, de kamernummer, deze moeten ook vermeld worden anders is het niet duidelijk waar de post heen moet:
Tiska: 412
Maike: 413
Sofie: 431
Shanna: 706

Jaja, Shanna zit idd 3 verdiepingen hoger!
Enne we ontvangen zeer graag kaartjes, aangezien we deze graag in onze kamer willen ophangen, foto's erbij is natuurlijk ook helemaal super!
Verder hebben we verjaardagen die we niet mogen vergeten:
Shanna 15 maart
Tiska 13 april

Nou, dit was het dan even voor vandaag! Verdere verhalen volgen in het weekend weer!

Liefs en knuffels, de meiden uit de USA

• 04 Maart 2006 - 10:43

Anita:

dag meiden, wat een ervaringen he? Fijn dat Tiska vandaag ook aankomt!
    Wat een toestand, maar gelukkig toch goed afgelopen.
    Shan, niet te veel chocola hoor!
    meiden veel plezier en geniet ze!

• 04 Maart 2006 - 17:35

Shanna:

Zoals jullie misschien gezien hebben, is het orginele bericht veranderd! We hadden namelijk de datum van Tis d'r verjaardag verkeerd! Het is dus 13 april!

• 04 Maart 2006 - 19:16

Anne:

Hee Shanna,
    Leuke site hebben jullie! Onwijs leuk om zo jullie verhalen te lezen! Kijk je uit voor die macho's, die hebben toch geen inhoud, haha!
    Fijn dat Tiska toch zo snel kan komen, zijn jullie eindelijk compleet! Have fun verder!
    gr. Anne

PS: Sofie, wat grappig om jou op deze manier weer 'tegen te komen'! Veel plezier!