laatste nieuws - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van meetuss - WaarBenJij.nu laatste nieuws - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van meetuss - WaarBenJij.nu

laatste nieuws

Door: Tiska

Blijf op de hoogte en volg

01 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Het laatste nieuws is dat de Washington University in St Louis mijn aanvraag papieren nog heeft en deze opnieuw naar mij opstuurd. Ik hoef dus niet 6 weken te wachten!
Met mijn nieuwe paspoort en de nieuwe formulieren ga ik proberen a.s. maandag opnieuw een studentenvisum aan te vragen. Als alles meezit (je weet tenslotte maar nooit...) heb ik dan a.s. dinsdag alles gereed en kan ik woensdag vertrekken.
Maar ik durf nergens op te hopen!
En ik ga morgen, donderdag, ook aan het consulaat voorleggen dat ik (zogenaamd) niet meer ga studeren in Amerika, maar dat ik er als toerist op bezoek wil. Misschien kan het dan allemaal sneller.

• 01 Maart 2006 - 20:13

Gerda:

Jemig Tis!!!
    Wat een verhaal, ik vond het al zo raar dat ik je op msn zag verschijnen vandaag.
    Nou ja, in elk geval heel veel succes!!!!! En ik hoop dat je komende week alsnog kunt vertrekken!
    x Gerda

• 01 Maart 2006 - 20:24

Oma Rietje:

Ik vind het ontzettend zielig voor je dat je vanmorgen niet met de andere meiden meegevlogen bent naar Amerika.
    Ik hoop dat het snel lukt om weg te vliegen en wens je dus heel veel succes.
    Groetjes, Oma van Sofie

• 02 Maart 2006 - 08:15

Kirsten:

Tis, ik ga heel heel heel hard voor je duimen dat het gaat lukken. Als we dat met z'n allen doen, dan helpt het misschien een beetje. -xx- Kirsten.

• 02 Maart 2006 - 14:46

Leanne En Fam.:

hoi allemaal!! heeft iemand al wat van de meiden in amerika gehoord? of ze veilig aan zijn gekomen etc.? wij hebben namelijk nog niets gehoord!! groetjes leanne (zusje shanna)

• 02 Maart 2006 - 14:47

Suus:

good luck tis...en als we moeten rellen moet je mij effe bellen!!!

• 02 Maart 2006 - 17:44

Elise:

Vandaag, om ongeveer 3 uur in de middag, telefoon gekregen van Sofie. Helemaal blij en opgelucht. Een goede vlucht gehad en de eerste nacht bij Carolyn Baum geslapen. Vandaag met z'n drietjes toeren met de auto van Carolyn door St. Louis, spannend!
    Het weer was prima, zo'n 17 graden, dus vergeleken met Nederland warm. Hun kamer op de campus was nog niet bekend, maar daar waren ze ook niet mee bezig. Ze kijken uit naar de komst van Tisca. Dus Tisca, zet hem op.
    Veel plezier meiden.
    Groet,
    Elise

• 02 Maart 2006 - 19:21

Ineke (tante Van Sofie):

Sofie, fijn dat je goed bent aangekomen en rij voorzichtig! Bedankt voor je hyacinten. Wat lief dat je speciaal voor mijn verjaardag iets gekocht hebt (ahum). Tiska go for it!