€ 500,- van TNT post group - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van meetuss - WaarBenJij.nu € 500,- van TNT post group - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van meetuss - WaarBenJij.nu

€ 500,- van TNT post group

Door: Shanna

Blijf op de hoogte en volg

09 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Zo, vandaag de bedanktbrief voor TNT post group de deur uitgestuurd! Mijn vader werkt daar en dat is ook de reden dat 1 van de 500 brieven voor sponsoring daar heen is gegaan.
Gelukkig voor ons, was er ruimte om ons te sponsoren!!!
Wij weer helemaal blij.
Dus bij deze willen we dan ook Peter van Minderhout van TNT post group bedanken voor zijn bijdrage aan ons project!

• 10 Februari 2006 - 14:06

Tessa:

Hej Sofie!! Gefeliciteerd dat het allemaal zo goed gaat met de voorbereidingen van je onderzoek! Hoop dat ik er bji kan zijn met je afscheidsfeestje! Kus, Tessa

• 13 Februari 2006 - 09:00

Marlies:

hallo!ik vind de website erg profi. succes met alles!
    xx lies
    ps de 25e he tis ):ik zie dat jeroen van de cursus dan ook een party geeft, misschien maakt hij dan betere mojitos dan zaterdag...

• 14 Februari 2006 - 17:12

Elise En Jan:

hoi meiden,

Het ziet er allemaal leuk uit. We hopen dat jullie met z'n vieren een pracht tijd krijgen in Amerika.
    Veel werkplezier en nog veel meer vrije tijd plezier!