God bless America
Door: Shanna
04 Maart 2006 | Verenigde Staten, Saint Louis
Gisteren nog wat vergeten te vertellen! We zagen het vandaag weer, dus we werden er weer even aan herinnert!
Wat ons gisteren op viel bij de bussen is dat de tekst steeds wisselt. Hier in Nederland staat bovenaan de bus waar de bus heen rijdt. Hier in Amerika wordt deze tekst afgewisselt met de tekst: God bless America! Echt heel erg grappig. Verder rijden er ook veel auto's met de vlag van Amerika voorop de auto, op zo'n stokje..
Rare mensen hier!
Rare mensen hier!
04 Maart 2006 - 20:24
Taco:
Heerlijk nationalistisch! God Bless ook Dutchland en jullie meiden natuurlijk! -
04 Maart 2006 - 20:34
Do:
Heej Maikie. Leuk dat jullie ook een site hebben. Wel alles vertellen hè! Wel beetje jammer dat je nu bezet bent, betekent geen sappige verhalen over lekkere Amerikanen..hehe, grappie! nou meis, ik lees wel wat jullie uitvoeren en wens jullie allemaal een hele fijne tijd toe! dikke kus -
04 Maart 2006 - 22:06
Frank H.:
"Goebezig meiduh!" (vraag maar aan Shan hoe uit te spreken) Wow Tis, wat een terror-verhaal zeg, maar respect voor de koelte waarmee je het hebt opgelost, en hopelijk zijn jullie weer snel verenigd als de staten. En wel een keer naar het honkbal gaan hè, ik waarschuw jullie! ;) Grote groet en liefs xx -
05 Maart 2006 - 16:27
Marieke:
Hey Maik! Leuk om te zien dat jullie een eigen site hebben! Gisteren hebben we 3-1 verloren van Forza. Na een goede 1e set, verloren we de overige :( Heel veel succes en plezier de komende maanden! Kus, Marieke (C.)